La Policia Nacional deté a un home per no retornar més de 200 llibres d'una biblioteca de València

El valor dels llibres no retornats ascendiria a uns 10.000€
La Policia Nacional deté a un home per no retornar més de 200 llibres d'una biblioteca de València | Europa press

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, a un home de 53 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d'estafa i falsedat documental. L'ara arrestat no va retornar 222 llibres d'una biblioteca de València, el valor de la qual ascendiria a uns 10.000€.                         

  

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que una biblioteca hauria detectat la falta de més de 200 llibres. Els policies van esbrinar que una mateixa persona era la que havia tret tots els llibres, sent un total de 222 i encara que constava que els havia retornats, els agents van esbrinar que el sospitós hauria fotocopiat el codi de barres, que identifica i individualitza cada llibre, passant-lo posteriorment per la màquina de devolució automàtica. 

Amb l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial

  

Els policies després de localitzar al sospitós va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'estafa i falsedat documental.                      

   

El detingut després de prestar declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit per a això.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dur colp policial al cultiu de marihuana a València" "ALERTA: Desarticulat un grup que revenia pernils furtats a València"