La Policia Nacional deté a quatre persones per delictes relatius a la prostitució i organització criminal

En l'operació s'han detingut un total de sis persones, dos d'elles com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública

Índex Amagar

Agents de la Policia Nacional han detingut a sis persones, tres homes i tres dones d'entre 31 i 61 anys, d'origen espanyol i colombià, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. A més quatre d'elles han estat arrestades com a presumptes autores de delictes relatius a la prostitució, pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals.

La recerca policial es va iniciar en tenir coneixement els agents d'una possible organització que podria estar lucrant-se de la prostitució de dones que l'exercien a l'interior d'un pis situat en la zona de la Ribera.

Durant les perquisicions policials, els agents van esbrinar que els responsables de la trama estarien blanquejant diners obtinguts de la prostitució, així com que dos d'ells presumptament es dedicarien al tràfic d'estupefaents. L'operatiu policial va culminar amb el registre simultani en cinc domicilis en els termes d'Alzira, Carlet i un altre posterior a Daimús. Una de les detencions es va practicar a la casa de cites on van localitzar en este moment a quatre dones.

Finalment, els investigadors van intervenir aproximadament 54.000 euros en efectiu, 104 plantes de marihuana, 88 grams de pel que sembla cocaïna, 14 pastilles de viagra, diverses substàncies relacionades amb el dopatge, material electrònic com a telèfons, ordinadors i USB, a més de nombrosa documentació relacionada amb els delictes.

L'operatiu es va dur a terme gràcies a la col·laboració de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de València i la Brigada Local d'Alzira i va concloure amb la detenció de sis persones, que han passat a disposició judicial.



La tracta una xacra de la societat



El tràfic d'éssers humans és juntament amb el tràfic de drogues i el d'armes, el que més diners mou a nivell mundial, sent un delicte que vulnera tots els drets humans de les víctimes, aprofitant-se de les persones més vulnerables.

Denúncia este tipus de delictes a través del correu tracta@policía.es o en el telèfon gratuït 900.10.50.90.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una embarassada per la decisió de la seva parella" "L'amenaça de mort després de dictar-se una ordre d'allunyament"