Decreten pres贸 i internament per als detinguts per l'apunyalament mortal de l'exconcursant de 'MyHyV'

Els dos menors, germans bessons de 16 anys, no van declarar
Foto de la v铆ctima | Instagram

Els dos adults detinguts per la seua presumpta implicaci贸 en l'apunyalament mortal d'un xic en Torrent, en la comarca de l'Horta Sud (Val猫ncia) ingressaran en la pres贸, mentres que per als dos menors arrestats pels fets s'ha decretat el seu ingr茅s en un centre d'internament en r猫gim tancat.

Els dos menors, germans bessons de 16 anys, no van declarar i la seua defensa va sol路licitar que foren reconeguts per un forense per a acreditar que no hi havia ferides en les mans per l'煤s d'arma blanca.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

Se'ls investiga per l'apunyalament mortal d'un xic de 32 anys durant la matinada d'este dissabte en els voltants del Centre Comercial Les Am猫riques de Torrent. La v铆ctima, Dani Menj铆bar, exconcursant del programa de televisi贸 'Mujeres y Hombres y Viceversa', va patir ferides d'arma blanca despr茅s d'haver participat en una discussi贸 pr猫via.

Quatre persones, dos d'elles menors d'edat, van ser detingudes per la seua presumpta implicaci贸 en estos fets.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Fuego en la cala de la Granadella de X脿bia" "Mor ofegat en una platja d'Alboraia"