4 anys de pres贸 per a un funcionari de presons per introduir droga i tel猫fons en Picassent a canvi de diners

Hi ha un total d'onze acusats

Imatge de la pres贸 de Picassent (Val猫ncia)
La resta s贸n presos, familiars i contactes en l'exterior | Europa Press

Un funcionari de presons ha acceptat complir quatre anys de pres贸 per introduir droga i tel猫fons en la pres贸 valenciana de Picassent, en l'Horta Sud (Val猫ncia), a canvi de sumes de diners. Arribava a cobrar des de 500 a 800 euros per fer estes gestions.

En esta causa hi havia 11 acusats, entre ells, el funcionari de presons. La resta s贸n presos, familiars i contactes en l'exterior. Per a este dijous s'havia fixat el ju铆 contra ells i finalment s'ha conseguit un acord despr茅s d'un reconeixement de fets.

D'esta forma, la pena per al funcionari s'ha quedat en quatre anys, ja que Fiscalia li reclamava 12 i mig per un delicte contra la salut p煤blica, un delicte de pertinen莽a a grup criminal i suborn.

11 acusats en total

Per als altres nou acusats s'han fixat penes de pres贸 d'entre 1 a 3 anys i mig, ja que el ministeri p煤blic sol路licitava huit anys per pertinen莽a a grup criminal i un delicte contra la salut p煤blica, mentres que un altre processament ha sigut declarat en rebel路lia al no presentar-se a la vista que ha tingut lloc en la secci贸 quarta de l'Audi猫ncia.


Els 11 acusats introdu茂en droga i tel猫fons m貌bils a canvi de diners en la pres贸 valenciana. La banda, que va actuar entre els anys 2014 i 2015, estava organitzada en tres grups que, entre altres m猫todes, introdu茂en les subst脿ncies a trav茅s dels vis a vis d'interns consumidors.

La xarxa tamb茅 usava al funcionari de presons, que es reunia fora amb contactes o familiars dels caps de l'organitzaci贸, els qui li donaven les drogues o els tel猫fons que havia d'entrar en la pres贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari