Tres anys de presó per al Pequeño Nicolás per fer-se passar per alt càrrec

Se li ha absolt els delictes de falsedat i malversació de cabals públics pel qual la Fiscalia demanava set anys de presó

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el Pequeño Nicolás, suma una altra sentència al seu ampli historial amb la llei. L'última condemna cap al jove madrileny ha vingut per haver-se fet passar per un alt càrrec relacionat amb la vicepresidència del Govern i la Casa Reial en el seu viatge a Ribadeo (Lugo), per a reunir-se amb el president d'Alsa l'agost del 2014.


En este últim episodi, la sentència de la dissetena secció de l'Audiència Provincial de Madrid recull una condemna a nou mesos de presó com a autor d'un delicte d'usurpació de funcions públiques amb l'atenuant analògic d'anomalia psíquica i dilacions indegudes, i a altres dos anys i tres mesos per un delicte de suborn actiu, en el qual ocorren els mateixos atenuants.


Alhora, ha resultat absolt dels delictes de falsedat i de malversació de cabals públics dels quals també l'acusava la Fiscalia, que demanava per a ell 7 anys de presó.

En la seua declaració en el judici, el Pequeño Nicolás va exposar que no pretenia fer-se passar per una autoritat, sinó que només va fingir ser una persona important per a sentir-se "poderós". De la mateixa forma, a Francisco se li ha absolt els delictes de falsedat i malversació de cabals públics pel qual la Fiscalia demanava set anys de presó.

Els trampes de la Selectivitat i una altra brutal pallissa

 

Per dissort del Pequeño Nicolás, no és el primer embolic en el qual el seu nom ix a la palestra, perquè al juny d'enguany va ser condemnat a un any i nou mesos per fer paranys en l'examen de Selectivitat falsificant un document d'identitat.

Tres mesos abans patia una brutal pallissa per negar-se a fer una foto. Els problemes no semblen abandonar-ho mai.


 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguts dos joves que robaven bicicletes i patinets elèctrics a Benicàssim" "Un conductor es dona a la fugida després de tindre un accident a Elda"