Primark versiona la bossa de pell de serp de Gucci de 6.000 euros i la ven per sols 12

La firma ‘low-cost’ ha versionat un dels models més famosos i actuals de Gucci i promet ser l'accessori perfecte per a este Nadal
Bolso Dionysus de Gucci Pell de Colebra, per 5.900 euros | gucci

 

Primark ha tornat a sorprendre amb un dels seus últims dissenys inspirats en una de les marques més copiades este 2017. Igual que Zara o Mango, la tenda de moda més assequible del mercat ha versionat una bossa dissenyada per la gran firma del luxe Gucci, però no en un qualsevol, sinó en un dels últims models que ja causen furor entre les famoses, models i expertes de moda de tot el món.

  

  

Es tracta de la bossa Dyonisus de Gucci i un dels més copiats esta temporada. Stradivarius va fer de les seues versionant el model de color negre amb flors multicolor brodades i ara Primark s'ha inspirat en la caríssima bossa de pell de serp per a llançar la bossa perfecta per a estes festes de Nadal.

La versió ‘low-cost’

És de color platejat amb el teixit de pell d'imitació d'estil pell de serp, unes flors brodades, lletres a contrast i per descomptat una sivella en el tancament que recorda la mítica serp de dos caps en forma d'O invertida que apareix en tants dissenys de Gucci. Encara que la versió de luxe no és platejada sinó de color blau clar, és una de les bosses més xicotetes de la línia Dyonisus.

Però el veritablement impactant és el preu que tenen els dos models. En la pàgina web oficial de Gucci es ven per 5.900 euros, un autèntic objecte de col·leccionista. En Primark es posarà a la venda per uns 12 euros segons ha especificat la marca en una publicació en Instagram, encara que de moment no està previst el seu llançament a Espanya.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Polèmica per l'escàndol sexual que es vorà en el Festival Eròtic d'Alacant" "Ara mateix: Incendi en una fàbrica tèxtil a Alacant"