Una professora colombiana, condemnada a 40 anys de presó per extorsionar als seus alumnes a canvi de sexe

El pare d'un dels menors va destapar el cas en vore les fotos que la professora enviava als seus alumnes
Fotografia de la professora que extorsionava als seus alumnes | Cedida

 

Les històries de romanços i escàndols sexuals entre professors i alumnes no són una simple llegenda urbana. Al llarg d'estos anys hem sigut testimonis de casos reals que han desembocat en escàndols, des d'amors impossibles entre els docents i l'alumnat fins a successos més desafortunats de xantatge sexual, alguns dels quals poden implicar penes de presó. Un d'estos casos es va produir en una escola de secundària de Medellín, a Colòmbia, on una professora feia xantatge als seus alumnes per a mantindre relacions sexuals amb ells.

Els alumnes es van cansar de les extorsions de la professora

Segons informa el digital mexicà ‘Debat’, els estudiants tenien en la seua majoria entre 15 i 16 anys i estaven acostumats a estos tipus de situacions. Entre gener i abril de 2016 el cas es va donar a conéixer i va provocar una onada de reaccions a Colòmbia. La professora, coneguda com Yokasta en les xarxes socials, seleccionava a les seues víctimes en funció del seu aspecte físic i després els demanava el seu número de telèfon amb l'excusa d'ajudar-los en algun apartat del temari.

Fotografia de la professora que extorsionava als seus alumnes | Cedida

 

Després d'unes converses, Yokasta els enviava fotos amb poca roba per a fer-los propostes sexuals, amenaçant amb suspendre'ls si no les atenien. El pare d'un dels menors va prendre cartes en l'assumpte després d'examinar el telèfon del seu fill i descobrir les fotos. Va ser aleshores quan la dona va ser castigada amb 40 anys de presó per la Justícia colombiana.

Fotografia de la professora que extorsionava als seus alumnes | Cedida

 

Fotografia de la professora que extorsionava als seus alumnes | Cedida

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El que es gastaran els valencians en el pròxim Black Friday" "Detinguda l'exparella d'un traficant de drogues per fer-li este robatori a València"