Quatre detingudes per robar 700 euros en roba en centres comercials i tendes de València

Les dones van ser sorpreses en un establiment i van descobrir que arrancaven les alarmes

La Policia Nacional ha arrestat a València a quatre dones d'entre 16 i 48 anys per presumptament apoderar-se de diverses peces de roba, amb un valor aproximat de 700 euros, de diverses tendes i centres comercials de la ciutat de València i voltants, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat. La detenció es va produir al migdia, quan agents de servei en un centre comercial de València van observar a les dones eixir precipitadament d'una tenda i camuflar-se entre altres clients. Els policies van interceptar a dos d'elles i van comprovar que una portava amagat en la zona lumbar un jersei de la tenda d'on eixien.

  

Totes localitzades

Les altres dos dones van ser localitzades per una patrulla en els voltants de l'establiment, al costat d'un cotxe carregat de bosses de plàstic que estaven plenes de peces de vestir encara etiquetades i amb orificis en les alarmes de seguretat. El turisme era d'una de les sospitoses.

Abans de ser interceptades, les dones havien sigut sorpreses per l'encarregada d'una de les tendes quan tractaven de portar-se diverses peces en estes bosses de plàstic. En ser sorpreses, van deixar el carregament i es van marxar a un altre establiment. No obstant açò, la roba no va poder ser recuperada per a la seua venda perquè tenia forats en la zona de les alarmes.

Fins a 700 euros en roba

Per tot açò, una vegada identificades, els policies les van detenir com a presumptes autores d'un delicte de furt per un valor total aproximat d'al voltant de 700 euros. Les peces intervingudes van ser retornades als responsables de les tendes.

Les quatre arrestades són d'origen espanyol i dos d'elles tenen nombrosos antecedents policials. Van ser posades en llibertat després de prestar declaració, no sense abans ser advertides de l'obligació de comparèixer davant la justícia quan siguen requerides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Augmenta de forma alarmant el nombre de ferits en la discoteca de Canàries" "El vergonyós escàndol pel qual es demanarien més anys de presó per a 'La Manada'"