Identificat un quint sospitós del crim de l'exconcursant de 'MyHyV' Dani Meníbar en Torrent

Els testimonis asseguren que van ser cinc els xics que l'agrediren
Els testimonis asseguren que van ser cinc els xics que agrediren a la víctima | Instagram

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de València, encarregat de la investigació de l'homicidi de l'exconcursant valencià de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' Dani Menjíbar, ha identificat un quint implicat en els fets. Segons els testimonis de l'apunyalament produït la matinada del passat dissabte en Torrent, en l'Horta de València, van ser cinc els xics que perseguiren i agrediren a la víctima fins a la seua mort.

Segons informa 'Las Provincias', els fets es van produir cap a les quatre i mitja de la matinada de dissabte, després d'una discussió que va començar en un local d'oci de l'avinguda del Vedat de la localitat. Una volta el personal de seguretat els va fer fora, cinc xics perseguiren a Dani, que se n'havia anat corrent per a no barallar-se amb ells.

A pesar d'això, els xics l'agarraren i començaren a agredir-lo fins a pegar-li dos punyalades en el tòrax i l'esquena que li van provocar la mort. Segons els testimonis, un dels agressors pegà a fugir només vore a les patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional.

Dos menors entre els presumptes homicides

D'altra banda, els altres quatre agressors van ser detinguts la mateixa matinada: dos han ingressat en presó, mentres que els altres dos, de 16 anys, han sigut posats a disposició de la Fiscalia de Menors. Ara la Policia investiga qui apunyalà a la víctima.

Els investigadors van trobar dos navalles ensangonades i amagades entre els arbustos de la zona, pel que es contrastaran les restes genètiques amb l'ADN dels sospitosos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home a punt de morir ofegat en una piscina d'Alacant" "Un motorista ferit en xocar amb una furgoneta en Borriana"