Rajoy patix una distracció i critica que llevaren un carrer en Marín a un militar que va participar en l'alçament franquista

El president del Govern ha relatat que no té ni idea de per què se li va canviar el nom al carrer

 

Mariano Rajoy no deixa de ser notícia. Després de proposar crear un impost que finance les pensions dels jubilats per a evitar amb esta mesura que la Seguretat Social continuara incrementant els seus deutes, ara el president del Govern s'ha ficat en un xicotet jardí en este cas per la Llei de la Memòria Històrica.

Mariano Rajoy ha mantingut una xarrada amb diversos militars a Costa d'Ivori i allí ha lamentat un canvi en la llista de carrers de la localitat de Marín. El president ha afirmat que no sap per què, però el carrer que abans tenia el nom de Salvador Moreno ha desaparegut, «encara que jo el seguisc anomenant igual».

Però clar, el vertader motiu de la desaparició del nom d'este carrer és que al·ludix ni més ni menys que a un dels militars colpistes que va participar en l'alçament franquista durant l'any 1936.

Per ara, Rajoy no pensa reformar la Constitució

Finalment, el president del Govern ha tornat a allunyar una reforma de la Constitució durant la roda de premsa que ha dut a terme durant el dia d'ahir: «No es pot pretendre reformar la Constitució, sense abans saber quina és la reforma que cal fer». Unes paraules que demostren que Rajoy no té massa intencions de reformar la Constitució Espanyola per ara.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat per colar-se en la casa de la seua exparella i intentar assassinar-la" "Este poble valencià declarat la setena meravella rural d'Espanya en 2017"