Rescaten a un jove banyista atrapat en un penya-segat de Benitatxell

El jove no presentava cap lesió, i només es trobava un poc deshidratat.El jove no presentava cap lesió, i només es trobava un poc deshidratat.
Imatge de El Poble Nou de Benitatxell | turismo.elpoblenoudebenitatxell.org

Esta passada matinada de diumenge a dilluns es produïa el rescat d’un banyista, que es trobava atrapat en un penya-segat entre dos cales de El Poble Nou de Benitatxell, en la comarca de la Marina Alta, segons informava el diari Levante-EMV.

El banyista, d’uns 30 anys i origen belga, havia baixat junt a uns companys a la cala de Els Testos, a la qual s’accedix a través de despenjar-se per un barranc amb cordes.

Cap a les 22.00 hores de la nit els seus companys van donar la veu d’alarma, ja que no havien conseguit localitzar-lo. Efectius de bombers del parc de Benissa i del grup de rescat es van personar en la zona, a més d’agents de Policia Local i Guàrdia Civil, efectius de Protecció Civil i efectius dels serveis mèdics.

Després d’hores de recerca, finalment el banyista va ser trobat en un tram molt abrupte del penya-segat, vestit només amb el banyador i les xancles. Durant el dispositiu es va utilitzar un dron i es va rastrejar tota la zona.

El banyista va ser rescatat amb un arnés. El jove no presentava cap lesió, i només es trobava un poc deshidratat. En este sentit, finalment va poder anar-se’n amb els seus companys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Atenen un motorista inconscient en terra en la Vila Joiosa" "Sorprenents novetats sobre l’accident mortal de José Antonio Reyes"