Quatre xics sembren el caos en Albalat dels Tarongers després d'intentar furtar en un bar del municipi

Els veïns del municipi tardaran en oblidar els fets produïts este diumenge
Imatge d'Albalat dels Tarongers | Facebook
 

En la matinada del diumenge, 30 d'agost, cap a les 04.00 hores, uns lladres han intentat furtar en el bar 'El Portell', situat en el carrer Major d'Albalat dels Tarongers, en la comarca del Camp de Morvedre (València). No obstant això, una veïna de la localitat ha vist estos intrusos i ràpidament ha informat a la Guàrdia Civil dels fets.

Tal com ha avançat el diari 'Levante-EMV', la telefonada de la dona ha alertat als presumptes autors del robatori que han eixit fugint en direccions diferents. Un dels delinqüents s'ha amagat darrere d'una planta, fet que ha cridat l'atenció d'un grup d'amics que en eixe moment tornaven a casa després d'assistir a un sopar. Gràcies a l'ajuda d'estos xics, han pogut retindre al sospitós fins que ha arribat una patrulla de la Guàrdia Civil.

Lamentablement, els agents no han pogut atrapar als altres lladres, ja que han fugit a través de les terrasses de les cases situades en la zona. Este robatori ha sigut un escàndol entre els veïns de la comarca del Camp de Morvedre, que han alertat a la resta de localitats del que estava passant als carrers d'Albalat dels Tarongers


Un dels veïns ha conseguit enganxar al segon dels autors del robatori en la seua pròpia terrassa. «Em vaig espantar moltíssim i vaig patir per la vida dels meus fills, perquè no sabia el que podien portar estos individus, ni l'edat que tenien, però gràcies a deu tot va eixir bé» ha contat al citat mitjà la mare del xic, de 30 anys, que ha detingut al segon dels lladres amb l'ajuda del seu germà. 

Al mateix temps, la Guàrdia Civil ha iniciat una persecució per les teulades i terrasses de les cases fins que han pillat als altres dos sospitosos, que s'havien amagat en un depòsit d'aigua. Finalment, les autoritats han conseguit detindre als quatre xics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Escapen d'un control policial amb droga en el cotxe en Elx" "Roben i agredixen brutalment a un home dins de sa casa en València"