Sanitat comença a retirar productes de Family Cash i Kuups de l’empresa que envasava pernil caducat

Destapada una trama empresarial de pernils caducats

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha començat a retirar de les tendes i supermercats Family Cash i Kuups els productes de la xarxa d'empreses que tornava a envasar pernil caducat i en mal estat, segons ha informat Levante-EMV fa uns instants.

En esta operació, donada a conéixer fa uns dies, es van immobilitzar prop de 100 tones de productes càrnics, pernils en la seua majoria, que estaven emmagatzemats en una empresa il·legal d'Alzira i en altra nau de la mateixa mercantil a Bocairent, on es van confiscar 15.000 pernils i més productes.

Segons va informar la Generalitat en un comunicat, este dilluns es va donar avís d'alerta alimentària a l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), dependent del Ministeri de Sanitat.

Durant la inspecció, van detectar que l'establiment d'Alzira mancava d'autorització sanitària i no estava inscrit en el Registre General Sanitari d'indústries i establiments alimentaris. Per açò, es va decidir immobilitzar tots els productes emmagatzemats i posar a la disposició de la Guàrdia Civil les dades disponibles sobre estes actuacions.

L'operació policial s'ha seguit desenvolupant al llarg d'esta setmana, ja que la citada empresa té vinculació amb altres magatzems de la Comunitat, com el de Bocairent, i d'altres comunitats autònomes. L'empresa tancada a Alzira distribuïa eixie pernil caducat o en mal estat per supermercats locals de València, que s'han vist afectats.

Les ofertes que arribaven a fer-se als clients eren molt econòmiques, ja que en algunes ocasions podien arribar a comprar un quilo del pernil per menys de 5 euros, quan el normal, segons informava el citat diari, seria mínim a 13 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Accident amb atrapats a l'N-340" "ALERTA: Graven a xiques amb una micro càmera en un centre comercial de València"