S'incendia una nau apícola cremant 42.000 pollastres a Picassent

L'incendi s'ha produït de matinada
Bombers en les tasques d'extinció | Consorci Provincial de Bombers

 

Esta matinada s'ha produït un incendi en una nau apícola a Picassent. Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, el sinistre ha ocorregut a les 4.33 hores, quan s'ha avisat a Emergències de les flames que estaven estenent-se per una nau apícola en este municipi de l'Horta Sud, concretament en la Partida La Coma. Fins al lloc de l'incendi s'han mobilitzat 16 bombers dels parcs de Silla, Torrent, Catarroja, Paterna i un oficial de guàrdia. Entrant el matí, al voltant de les 6.19 hores s'ha donat l'incendi per extingit. El foc ha afectat sols la meitat de la nau però ha s'han cremat 42.000 pollastres que s'hi conservaven.

Bombers en les tasques d'extinció | Consorci Provincial de Bombers

 

Es crema una planta de cogeneració elèctrica en una urbanització d'Orpesa

Per altra banda un altre incendi es va produir ahir al matíen una planta de cogeneració elèctrica en una urbanització d'Orpesa, a la Plana Alta. Dos dotacions de bombers dels parcs de la Plana Alta i el Baix Maestrat van haver d'intervindre ahir al migdia per a apagar les flames. Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers, les flames es van originar al voltant de les 11.30 hores, i en pocs minuts, ja s'estaven rebent les primeres cridades dels veïns. Afortunadament, no es van lamentar grans danys ni tampoc va haver cap persona ferida. Les causes que van fer que s'incendiara un dels diversos equips de cogeneració s'investiguen a hores d'ara. Eixos equips de cogeneració són els que abastixen la urbanització i la intervenció va resultar difícil per l'existència de cablejat en la instal·lació.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un director de Cocemfe València detingut per abusos sexuals a un jove amb discapacitat" "El Palau de la Música dedicarà el seu primer concert de tardor a la gran Montserrat Caballé"