Un treballador ferit en caure un sostre d'un jutjat en Ontinyent

Des de les dependències denuncien que no és la primera volta que patixen accidents d'esta classe
Ferit un treballador en caure un sostre en Ontinyent | Arxiu / iStockPhoto (Kuzma)

Este dimarts un treballador de manteniment del sistema de refrigeració del Jutjat d'Instrucció número 4 de la localitat d'Ontinyent, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), ha acabat ferit en caure el sostre d'escaiola d'una de les dependències de l'oficina.

Segons informa el diari 'Levante-EMV', la víctima ha patit una ferida en el cap, pel que fins al lloc de l'accident s'ha mobilitzat una ambulància per a assistir al treballador. Per sort, no ha necessitat ser traslladat fins a l'hospital de la localitat.

Desafortunadament, des de les instal·lacions dels jutjats ontinyentins recorden que no és la primera volta que patixen un accident d'esta classe, ja que fa tres anys que va caure el sostre de la sala del jutge. A demés, els sindicats expliquen que ja han avisat d'esta situació en més d'una ocasió, i del sostre en particular.

Palau de la Justícia

No obstant això, durant el mes d'abril d'enguany es va aprovar la cessió de l'antiga fàbrica de Bernabeu de la Conselleria de Justícia per a poder construir el nou Palau de Justícia. D'eixa manera, els quatre edificis judicials es traslladaran a un edifici de dos plantes. Una construcció que costarà mig milió d'euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Foto: Destrossat un cotxe en xocar contra una rotonda en Calp" "Localitzat en la Vila Joiosa un fugitiu implicat en un robatori amb un mort"