Treballadors d'un magatzem de Borriana denuncien que han perdut 5.600 euros de la loteria de Nadal

Denuncien haver-se quedat sense els diners i sense els dècims per al sorteig de Nadal

Imatge de dos dècims de la Loteria de Nadal, sostinguts per la mà d'un home en una administració
Han perdut més de 5.000 euros | Europa Press

Els treballadors d'un magatzem de cítrics de Borriana, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), no donen crèdit a la terrible situació que estan vivint.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', el personal d'esta empresa ha denunciat que han pagat 8.000 euros en loteria de Nadal, però lamentablement la tradicional participació no els arribarà.

Tal com pareix, un treballador del magatzem que era l'encarregat de recollir els diners de tots per a així comprar conjuntament el dècim, ja que s'havia d'adquirir en Santander assegura que ha perdut els diners de la loteria i encara no ha fet arribar les participacions de loteria als seus companys.

L'empleat confia en recuperar els diners

No obstant això, l'empleat en qüestió ha explicat al citat mitjà que confia en recuperar la quantitat al més prompte possible per a fer-li-ho arribar a la resta de treballadors.

El personal d'este magatzem de cítrics de Borriana han decidit denunciar la situació, ja que només queda una setmana per al sorteig i seguixen sense tindre els seus dècims ni els seus diners.

Els treballadors es troben indignats

Dels 8.000 euros totals, 5.600 no han sigut pagats a l'administració i tampoc han sigut retornats els diners als participants. Els altres 2.400 euros s'havien pagat per endavant per a fer la reserva dels bitllets, i tot fa indicar que només arribaran la quantitat de participacions que es cobrix amb els diners pagats com a anticipació.

Fins al moment, algunes persones han decidit per tornar a pagar per a almenys tindre la seua participació el pròxim dia 22 de desembre, però deixen clar que esta no és la solució al problema, ja que no tenen la culpa que algú haja perdut els seus diners.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari