València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

'Cuineres i cuiners' torna a À Punt amb un capítol especial sobre Camarena després de guanyar la segona estrela Michelin

Serà la primera ocasió en la qual el cuiner valencià, conductor habitual del programa, obri les portes del seu laboratori d'investigació gastronòmica
Imatge del programa 'Cuineres i Cuiners' | Nakamura Films

 

La segona temporada de la sèrie documental 'Cuineres i Cuiners', creada per NakamuraFilms, arrancarà este dijous, 10 de gener, en À Punt amb un capítol especial d'una hora de durada que s'endinsarà per primera vegada en la trajectòria personal i professional de Ricard Camarena, des dels seus inicis en l'hostaleria fins a la recent concessió de la segona estrela Michelin per al seu restaurant en Bombas Gens.

    

Serà la primera ocasió en la qual el cuiner valencià, conductor habitual del programa, obri les portes del seu laboratori d'investigació gastronòmica i presenta al seu equip. En aquest episodi, es viatjarà també a Albalat dels Sorells per a conéixer a Toni Misiano, agricultor amb sensibilitat ecologista i ànima de cuiner que és una altra de les peces clau del «univers Camarena».

 

Una nova temporada amb nous i importants cuiners

  

Amb aquest capítol especial dirigit per Óscar Bernàcer arranca una segona temporada de dotze entregues «carregades de nous personatges i històries emocionants sobre la cultura gastronòmica del territori valencià», avancen els responsables de la producció a través d'un comunicat.

    

En els següents capítols, apareixeran altres grans dels fogons, com Bernd Knöller (Riff, València), Vicente Patiño (Saiti, València), Begoña Rodrigo (La Salita,València), Susi Díaz (La Finca, Elx), Paco Torreblanca (Alacant), Manuel Alonso (Casa Manolo, Daimús), Fernando Molina (La cuina de Fernando, Castelló), així com la família Andrés Salvador (La Sucursal, València), els germans Rausell (Bar Rausell, València), Paco i Vicenta Teuler (Ca L'Angels, Polop) y Miquel Ruiz (El Baret de Miquel, Dénia).

La primera temporada «un èxit immediat»

 

Quique Dacosta, Miguel Barrera, Mari Carmen Vélez, Avelino Ramón, Alberto Ferruz, María José San Román, Raúl Resino, Kiko Moya i Zulema Duato van ser els protagonistes d'excepció de la primera temporada de Cuiners i Cuineres, que va començar a emetre's al juny de 2018 «collint un èxit immediat». Aquests nou capítols, que recorren diverses comarques de la Comunitat, poden visionar-se (també amb subtítols en castellà) a través de la web de programes a la carta d'À Punt.

  

El retorn de 'Cuineres i Cuiners' a la graella de la televisió autonòmica valenciana coincidix a més amb l'estrena en la plataforma de streaming Spotify de la banda sonora original de la sèrie, composta pels músics valencians Jorge Tórtel i Jordi Sapena (exmembre de l'Habitació Roja).

  

Es brinda, així, «un exquisit joc de textures sonores i pop de sintetitzadors que capta a la perfecció l'esperit mediterrani i es posa des de hui mateix a disposició lliure del públic», asseguren.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!