Vídeo: Jordi Évole patix un xicotet episodi de la seua malaltia en directe

El periodista es troba promocionant el seu nou programa, 'Lo de Évole', que s'estrena diumenge en La Sexta
Jordi Évole patix un episodi de la seua malaltia en directe | Antena 3

Jordi Évole es troba d'enhorabona. El presentador està a punt d'estrenar el seu nou projecte televisiu 'Lo de Évole' i, com moltes estrelles d'Atresmedia, va voler explicar com serà el programa en 'El Hormiguero'. Durant l'entrevista, ell i Pablo Motos van tindre temps d'explicar d'anècdotes com que els dos havien comés un xicotet furt.  

Évole va comentar que el van pillar robant una banda sonorosa en l'FNAC i que es va lliurar perquè «els vaig dir que era un treball per a la universitat». Després, Motos deia que ell havia robat una revista acompanyat d'un amic que «es deia Justícia». En eixe moment, el periodista va cridar «Justícia, justament!» i li va agarrar un gran atac de riure. En aquell moment, va provocar un sobresalt en ple directe: «A vore si et desmaies, poca broma», deia Motos mentres Jordi Évole posava el cap en la taula. «Sí, sí, m'ha donat un poc», contestava Évole, «és la cataplexia», sentenciava.  

Polèmica comuna per l'elecció dels seus entrevistats

I es que el periodista va recordar les experiències viscudes des de què va confessar que patix esta malaltia que li pot «provocar un desmai després d'un atac de riure». Confirmava que la medicació ha reduït bastant els efectes però admetia que la gent no deixa de preguntar a sos pares sobre la mateixa: «Com està el teu fill? Està bastant malament, no? El teu fill està a punt de morir-se».  

Els dos presentadors també van tindre temps de compartir com han viscut diferents polèmiques sobre algunes de les seues últimes entrevistes. Motos afirmava, referint-se a la conversa amb Abascal, que la gent creu que, «per entrevistar a algú, ja pense igual que ell». Évole, que ha entrevistat a Junqueras pel seu primer programa, deia que és impossible no empatitzar amb «algú que t'ha donat part del seu temps».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La polèmica promoció de la sèrie 'Sex Education' arriba a València" "Una concursant d''OT 2020' abandona el plató en plena Gala"