Jorge Javier Vázquez torna al 'Deluxe' i planta cara a Kiko Matamoros

A Jorge Javier Vázquez no li agrada l'actitud de Matamoros amb Carlota Corredera

El cara a cara entre Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros| TELECINCO.ES

Segons Jorge Javier Vázquez ha interromput les seues vacances per ahir poder fer un cara a cara amb Kiko Matamoros, després dels brutals titulars que el presentador de "Sálvame" va donar en una entrevista sense deixar caps en títeres sobre els seus companys de programa, sols se salvava Carlota Corredera.

Jorge Javier Vázquez ha repartit a tort i a dret

Vázquez s'ha quedat d'allò més agust en una entrevista i ha repartit a tort i a dret a alguns dels col·laboradors de 'Sálvame'. Ara, després de les seves vacances, torna a Telecinco per a fer front a alguns (Kiko Matamoros, entre ells), amb un evident canvi d'aspecte físic: "Pressent que no acabarem bé", vaticinava a l'inici de la nit. Així ha estat el seu retrobament.

Kiko Matamoros està passant per una crisi?

Jorge Javier ha deixat clar que no vol que Kiko Matamoros s'envaja de "Sálvame". Sembla que Kiko Matamoros està patint una crisi o almenys així ho insinua Vázquez i pensa anar-s'en del programa.

D'on ve el conflicte de Matamoros?

Segons María Patiño, el conflicte de Kiko Matamoros ve pel fet que la productora de 'Sálvame' siga la mateixa que ha creat la docuserie 'Rocío, contar la verdad para continuar viva', amb la qual Matamoros ha estat molt crític. Però, en este sentit, Jorge Javier creu que ell (i tots) han opinat lliurement. Per part seua, Kiko assegura que no ha opinat tot el que pensava per a no "sentir-se assenyalat socialment", declaracions que Jorge Javier titlla d'injustes: "El que passa és que el que s'ha comptat en el documental ha estat tan gran que ens ha superat a tots", considera Jorge Javier.

El cara a cara de Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros

"A tu què co* et passa? Et deixaràs ja de *llades?", li etziba afectuosament Jorge Javier a Kiko en quan s'han assegut cara a cara en el plató de 'Viernes Deluxe'. Kiko fa al·lusió a l'autocensura i assegura voler continuar treballant. El presentador li recorda que l'última vegada que se'n va anar, després va tornar perquè s'avorria molt. Kiko considera que no se sent cuidat i que no li han cuidat.

Jorge Javier vol que Matamoros es quede

Però Jorge Javier no vol que Kiko se'n vaja per les branques i li demana que siga clar, vol seguir en 'Sálvame', "Jo he de parlar amb la cúpula i serà depén de quines condicions, no sols diners, però li ho diré a qui li ho haja de dir. (...) No és un tema econòmic, és per falta de reconeixement". "Estàs com un xiquet menut amb una rebequeria", li respon el presentador i afegeix "no m'agrada l'actitud que estàs tenint amb Carlota Corredera". Jorge Javier Vázquez creu que hauria de cridar-la. Kiko reconeix que ho ha passat malament pel seu distanciament amb Carlota i l'ha afectat i Jorge li confessa que la presentadora també ha sofert amb este tema.

Jorge Javier Vázquez es posa seriós amb Kiko Matamoros

Arriba un moment en el qual Jorge Javier es posa seriós amb Matamoros i li diu el que pensa realment: "No m'agrada veure't envoltat de segons quina gent. T'he estat veient en Twitter, no entenc com un tio com tu perds el temps ficant-te en debats absurds amb gent que és autèntica gentussa, que no et tenen res a aportar".

Twitter

A les xarxes socials hi han hagut opinions de tota classe

<

>

<

>

<

>

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari