Lydia Lozano es juga el seu lloc en 'Sálvame': Deixa de gravar-me

La col·laboradora de ‘Sálvame’ eixia espantada plorant per unes males paraules del seu company Kiko Hernández

Lydia Lozano i Kiko Hernández van protagonitzar ahir a la vesprada en 'Sálvame', quan el dia anterior la col·laboradora va confessar en el programa que la persona que més li havia fet mal era el seu company Kiko Hernández, i això sembla que li ha assegut molt mal al col·laborador. 

Lydia es trobava més callada de l'habitual pel qual Paz Padilla s'interessava per saber què li passava i si es podia esplaiar amb ella. La periodista es negava a entrar al drap, i en aqueix moment la direcció li advertia que tenien gravada la citada reunió, unes imatges que el programa oferiria a la volta de publicitat: "Jo, muda, no entraré en això".


Era el moment de la publicitat i ací s'ha embolicat per un mal comentari de Kiko a Lydia. Els micròfons estaven apagats però continuaven en directe, ja que Paz estava parlant i en eixe moment Lydia eixia espantada de plató. Sembla que Kiko manava a la periodista "a prendre per cul" i ella no ha aguantat estes males paraules i s'anava plorant desconsolada.

"On cony treballe? Jo mai he faltat al respecte a un company, no toleraré que em manen a prendre per cul!", cridava Lydia mentre el director intentava tranquil·litzar-la perquè no abandonara el programa. "Però què aguantaré jo que em manen a prendre per cul? Ja està bé home, que no m'ho meresc, ja està bé! Em vaig a la meua casa, em vull anar. Que em vull anar! No vull parlar, Valldeperas, perquè ho graveu tot", repetia una vegada i una altra.


La col·laboradora de 'Sálvame' abandona el plató fora de si

 

"Em vull anar! Jo em vaig a la meua casa I deixa'm ja de gravar que em deixes de gravar! Ja està bé, home! No m'ho meresc!", ha afirmat molt cabrejada.


En tornar de publicitat, Lydia s'ha calmat alguna cosa, però encara continuava amb els ulls enrogits per la mala estona que ha passat en directe. "No vull dir res, zero, negatiu. Això em recorda el 2009, una cosa tan repetitiva és com si em veig la mort de Chanquete", ha dit el col·laborador madrileny.


"Fa uns dies vam tindre el mateix conflicte entre dos companys i vam dir que anàvem a mantindre les formes. Em sembla molt bé que tingueu les vostres diferències però dins d'este espai hem d'estar bé. Després has de disculpar-te, hem d'anar en eixa direcció", ha opinat Paz Padilla.


"Això és molt incòmode, estàs en el teu lloc de treball. Amb la paraula podem defensar la nostra opinió però sempre amb uns límits perquè a ella l'afecta. Això es resol no tornant-ho a repetir", ha prosseguit la presentadora.

"Si voleu que demanes disculpes de manera falsa...m'arrossegue", ha continuat Kiko. En un moment donat, el col·laborador s'ha posat de genolls en el sòl i fent broma li ha demanat perdó.


El perdó de Kiko Hernández després del succeït amb la canària

 

La col·laboradora no donava crèdit al que estava veient i ha dit que "això és una conya. Què vols que em marxe? Em vaig. Jo ahir estava en el metge, em telefonen, els dies que llibre, llibre, tinc una vida, unes filles", va afirmar el tertulià.


"Que em criden quan soc ací ho done tot però en un dia lliure em diguen: ‘ Lydia acaba de dir que eres la persona que més li has fet patir’. Vaig dir: ‘ja està bé, que ho diga quan estic davant’".


"Estàvem de meravella, en l'últim programa de Rocío Carrasco vaig estar animant-la tota l'estona. Segurament serà cert que jo siga el que més li ha fet patir, però que ho torne a remoure i a traure cada 3 mesos".
"Que jo no he tret este conflicte, que era a la meua casa. Ja ho he soltat, m'he quedat a gust", ha sentenciat Hernández. "No entenc el seu cabreig i tu mateix m'ho dius en posar-me el micro, ahir et vaig nomenar, i pum i pum", ha conclòs la canària.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores s'esfondra i ho confessa: 'M'està resultant complicat defensar a Olga'" "Tom Brusse a patades contra el nuvi d'Anabel Pantoja: 'Estàs desqualificat'"