INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Otto Vans és el nou expulsat de 'Supervivientes'

El canvi de format del programa ha fet possible la seua expulsió
Otto Vans no va poder superar els vots de Chelo i Mahi | Telecinco

 

Este dijous 'Supervivientes' protagonitzava un canvi de dinàmica respecte a l'inici de l'edició i van ser tres els concursants que s'enfrontaven a l'expulsió definitiva. El concursant que va tindre menys sort i es va convertir en el sext expulsat va ser el conegut 'youtuber' Otto Vans. Eixa expulsió deixa a Chelo i a Mahi com les dos concursants que es quedaran en el 'palafito', com a mínim, fins a la gala del pròxim dijous, dia en què Otto serà el protagonista en el plató i rebrà l'afecte dels seus familiars i amics.

 

S'ha de destacar que Chelo era la pirata oblidada i Mahi va ser la primera expulsada d'una nit que, amb el canvi de dinàmica, passava a tindre dos expulsats per l'audiència de camí al 'palafito' per a enfrontar-se a Chelo en l'expulsió definitiva del programa. Per tant, Fabio i Mònica va ser els salvats del públic i continuen la seua supervivència.

 

Otto va rebre una despedida afectuosa per part de companys com Mónica | Telecinco

 

 

Per a entendre el canvi de dinàmica del programa, primer es va conéixer que Mahi era la concursant amb menys suport del públic i, a continuació, Jorge Javier va anunciar un compte arrere de 30 minuts per a que l'audiència decidira quin concursant més era el que acompanyaria a Mahi al palafito. Otto va rebre menys vots i va ser el preferit pel públic per a tornar de camí a Espanya. 

 

Chelo i Mahi van superar al 'youtuber' i són les dos concursants que es queden a viure en el palafito una setmana més. Un palafito que també canvia de forma i es convertix en un 'barco varado'. Després de la reunificació de tots els concursants i, com passa cada dijous, les nominacions deixaven a Dakota, Mónica, Violeta i Fabio com els quatre en perill d'expulsió durant esta setmana. El dimarts durant el programa amb Carlos Sobera un d'ells se salvarà.

 

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!