Paz Padilla apareix en ‘Cuarto Milenio’, “jo no seré una desgraciada’

Paz Padilla ha xarrat amb Carmen Porter de com ha viscut este primer any sense el seu marit, Antonio Juan Vidal, que va morir el juliol del 2020 víctima del càncer

Paz Padilla ha fet una inesperada intervenció en 'Cuarto Milenio', el programa d'Iker Jiménez i Carmen Porter en 'Cuatro', per a parlar amb esta última sobre la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal, fa ara menys d'un any.


La humorista i presentadora ha explicat el procés d'assumir este fet tan dolorós i difícil de superar. Jo no seré una desgraciada, seré feliç", ha dit amb determinació Paz Padilla sobre el pròxim aniversari.


"Amo a Antonio amb bogeria i ho estimaré tota la meua vida, perquè vaig tindre la sort de conéixer-li, de conviure amb ell. Això em fa no afonar-me en l'angoixa, tots estem en el camí", ha dit sobre els seus sentiments i sobre el que ha plasmat en el seu llibre,

'El humor de mi vida'. "Cal donar visibilitat als pal·liatius, no cal tindre-li tanta por a la mort, cal viure l'ací i l'ara, l'única cosa important en esta vida és l'amor".


Cal recordar que l'any 2020 va ser doblement dramàtic per a Padilla, que no sols va perdre al seu marit sinó a la seua mare, Dolores. "La mort de la meua mare em va preparar per a la mort d'Antonio, però com més prompte millor entenguem que és un procés natural millor", va explicar en el programa de Cuatro.Nina de vudú

 

Carmen Porter també va recordar a Paz que, quan va participar en Planeta Calleja, va adquirir ni més ni menys que una nina vudú, tocant el tema sobrenatural.

"A Jesús Calleja no li va agradar que el càmera i jo volguérem emportar-nos una nina de vudú, no volia que jugàrem amb eixes coses, però jo només ho veia com un tros de drap. A Madrid ho vaig posar en un altar amb altres figures com la verge del Carmen, la mà de Fàtima o l'ull turc. Però quan al meu marit li va arribar la malaltia una amiga meua li va tirar les cartes i em va dir que el que li passava venia d'Àfrica, que si no tindria jo a la meua casa alguna cosa d'Àfrica…". 

Padilla va comentar que llavors va decidir cremar la nina i "vaig veure un tornado de vent que van fer que les cendres de la nina començaren a girar i van eixir volant".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Em feia por ser allí: el dramàtic relat d'Enrique del Pozo" "Conflicte entre Alexia Rivas, Marta López i María Patiño, qui té raó?"