Mazón diu que comprén que a José María Llanos (Vox) li agradaria que ell li donara les gràcies tots els dies

CASTELLÓ, 19 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha assegurat que comprén que al síndic de Vox, José María Llanos, li agradaria que ell li donara les gràcies tots els dies, però ha indicat que a qui li dona les gràcies és al poble valencià “que ha votat majoritàriament que el PP ha de liderar el canvi”.

Mazón s’ha pronunciat així davant dels mitjans després d’assistir a la presentació de la campanya de promoció de taulell d’Ascer en ser preguntat sobre el fet que el síndic de Vox, José María Llanos, es mostrara molest amb la intervenció de Mazón en el Debat de Política General, en reconéixer que havia “trobat a faltar” que parlara del temps en què Vox va estar dins de l’Executiu.

El cap del Consell ha assenyalat que Vox va decidir eixir-se del govern i espera que puguen arribar a punts de trobada. “En qualsevol cas, este govern de coalició que ha funcionat durant enguany ha portat moltes coses, de les quals estic molt orgullós, i agraïsc a tots els que han participat en ell i seguixen participant en este esforç per liderar el canvi que ja avança”, ha dit.

ÚLTIMES NOTÍCIES