Elrow torna a València en format XXL per a reunir 15.000 amants de l’electrònica

VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)

El festival Elrow se celebrarà el pròxim 30 de novembre del 2024 a la Marina Sud de València amb l’aspiració de reunir més de 15.000 persones per a “gaudir de més de 10 hores de música ininterrompuda i una producció que captivarà tots els sentits”.

La cita arriba en un “en un espectacular format XXL” que comptarà amb tres escenaris únics, cadascun amb el seu propi ambient i estil musical.

Així, l’escenari principal d’elrow presentarà la nova temàtica “Danse with the Serpent”, creada per l’artista austríac Nychos, que promet una experiència visual i sonora impactant.

A més, els assistents podran submergir-se en el vibrant escenari de Blackworks, on sonarà el millor del Techno i Hard Techno de l’escena electrònica més actual, amb els ritmes més intensos i potents del festival. El tercer escenari, encara per revelar, promet complementar la variada proposta audiovisual i musical.

“Després de l’èxit d’elrow XXL València el 2023 i davant de totes les peticions dels nostres fans per a tindre una nova edició, estem molt contents de tornar a Marina Sud. Prometem donar el millor de nosaltres i crear una experiència única i inoblidable per a tots. Ens veiem a València”, comenten responsables de la iniciativa en un comunicat.

ÚLTIMES NOTÍCIES