Més de 300.000 espectadors seguixen en Á Punt el Debat de Política General amb màxims d’audiència del 7,3%

VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)

La televisió pública valenciana À Punt va retransmetre ahir dimecres el primer debat de política general d’esta legislatura, que va aconseguir que un total de 305.000 valencians connectaren amb les emissions.

La jornada es va desenvolupar al llarg de quasi huit hores de directe a partir de les 10:30 del matí. El president de la Generalitat, Carlos Mazón, va obrir el debat amb un discurs de més de tres hores durant el qual va defensar la seua gestió enfront dels huit anys del govern del Botànic.

Durant la intervenció, el president Mazón va anunciar fins a 30 noves iniciatives, incloent una rebaixa fiscal. El discurs del president va registrar 108.000 espectadors únics amb un 3,4% de quota de pantalla, marcant el minut d’or del bloc del matí a les 13:30 amb un màxim d’audiència del 7,3% de share.

Ja a la vesprada, la primera part, que va arrancar a les 15:30 h, va anotar un 4,4 % de quota de pantalla i una audiència acumulada de 86.000 espectadors. Esta part del debat marca el seu minut d’or a les 15:33 amb un 6,6 % de share coincidint amb la primera intervenció dels grups de l’oposició en el debat, concretament la del síndic del PSPV a Les Corts, José Muñoz.

Finalment, en el segon bloc, a partir de les 17:20, en la “complicada” franja televisiva de vesprada, 174.000 valencians van connectar amb À Punt per a seguir les intervencions dels síndics dels partits de l’oposició, detalla la radiotelevisió pública valenciana en un comunicat.

Per la seua banda, en la franja del NTC Migdia, amb un 7.8% de quota de pantalla, À Punt va superar la1 i Cuatro i es va situar com a quarta opció per als teleespectadors valencians per darrere de A3, La Sexta i Tele5.

La franja del NTC Nit, amb un 5,2% de share, manté esta posició i es col·loca entre les televisions més vistes. També el prime time va comptar amb el suport dels espectadors. Així, A la Saca i Valencians al món, amb 4,5% i 5,5% de quota de pantalla, respectivament, situen aquesta franja de nit per davant de Cuatro i totes les cadenes temàtiques.

ÚLTIMES NOTÍCIES