La Guàrdia Civil salva a una mare, que anava amb el seu fill de 12, a punt de morir en Villena

Villena

El xoc es va produir en l’avinguda de la Constitució de Villena | Google Maps

 

Dos agents de la Guàrdia Civil de Villena, en la comarca de l’Alt Vinalopó (Alacant), han salvat la vida a una dona de 53 anys que ha patit una parada cardíaca mentres conduïa per l’avinguda de la Constitució amb el seu fill de 12 anys en el cotxe. El fet s’ha produït el passat 11 de desembre, ha informat l’institut armat.

 

Els agents, que es trobaven parats davant d’un semàfor en roig en l’avinguda de la Constitució, van vore com un cotxe s’incorporava a la via des del carrer de Quintín Esquembre, de manera «erràtica i descontrolada». També van vore que la porta dreta de davant del vehicle s’obria i es tancava repetidament, mentres anava en moviment. Després de recórrer diferents metres d’esta forma, el cotxe va acabar xocant frontalment contra un altre vehicle a l’altura del número 180 d’esta avinguda.

 

El fill de la víctima va baixar i va buscar ajuda als clients d’un bar pròxim, en estat d’agitació i nerviosisme. Els agents es van dirigir cap a ell i este, en vore’ls, els va dir que sa mare s’havia «quedat paralitzada» mentres conduïa. Els dos guàrdies es van dirigir a la conductora, que estava inconscient i no reaccionava als estímuls externs que li feien els agents.

 

Mentres un dels guàrdies civils donava avís, l’altre agent va començar a fer-li un massatge cardio pulmonar (RCP), ja que la dona estava en parada cardiorespiratòria. Amb açò, es va conseguir reanimar a la dona. La Policia Local de Villena es va fer càrrec de la instrucció de les diligències de l’atestat i un equip del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) la va traslladar al Centre Sanitari Integrat de Villena. Després, va passar a l’Hospital d’Elda.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES