CSIF demana a Educació que professorat i alumnat confinats no tornen a les aules fins a tindre PCR negativa

El sindicat ho ha demanat per escrit al conseller d'Educació, Vicent Marzà

Diversos alumnes entrant a l'escola Sant Pau de Figueres aquest 11 de gener del 2021.
Demanen que professors i alumnes confinats no tornen a classe sense una PCR negativa | ACN

El sindicat CSIF ha demanat per escrit al conseller d'Educació, Vicent Marzà, que la reincorporació a un centre educatiu de personal docent o d'alumnat després de donar positiu vinga precedida d'un test PCR negatiu.

La central sindical ha fet esta sol·licitud pel fet que, segons ha indicat en un comunicat, «en molts casos estan retornant professionals o alumnes sense símptomes, però sense una prova que acredite que ja han superat el contagi de Covid-19». La central sindical planteja que «a tots els docents i alumnat que han donat positiu en coronavirus i que han estat confinats, se'ls faça una segona PCR «per a comprovar el seu negatiu i poder assegurar que no contagiaran».

D'altra banda, en el cas que isquera el test positiu, considera que «s'hauria de prolongar el confinament fins a obtindre un resultat negatiu en la següent PCR, de manera que s'incorpore al centre educatiu amb les màximes garanties de seguretat».

Segons CSIF, «en molts casos, i seguint les directrius rebudes, tornen al centre professors o alumnes després de deu dies confinats per contagi i sense símptomes ja, però també sense PCR negativa». El sindicat lamenta que tant Conselleria d'Educació com la de Sanitat «no s'hagen coordinat per a fer estes proves a totes les persones afectades, alguna cosa que està ocorrent sobretot des de principis d'enguany».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari