Una empresa valenciana crea diademes per a enganxar la mascareta i evitar el mal d'orella

L'empresa ho considera una alternativa estètica
Eviten el mal d'orella | Pixabay

El projecte emprenedor valencià Etèria ha dissenyat una col·lecció de diademes amb aplicacions per a enganxar la mascareta que allibera les orelles de les molèsties causades per les gomes, com una alternativa estètica.

Amb eixos dissenys es reinventa la funcionalitat de les diademes amb una aplicació per a subjectar les mascaretes, de manera que les gomes no s'enganxen amb les arracades ni amb els auriculars i permeten «salvar» les orelles, segons han destacat fonts impulsores d'esta iniciativa.

La directora del projecte, Raquel Martínez, ha assegurat que l'any 2020 ha posat a prova no només el sistema sanitari mundial, sinó «totes les rutines i el nostre estil de vida», per això van pensar que dissenyar un complement que salvaguarde de la irritació o de la torsió de les orelles era una bona idea.

Hi ha situacions a on es necessita «una alternativa estètica», com a actes, noces, batejos o comunions, i Etèria ha dissenyat una col·lecció especial, amb l'avantatge que una volta es desenganxa la mascareta, l'aplicació s'oculta davall de la cabellera i es convertix en una diadema a l'ús. Etèria és un projecte emprenedor, amb capital humà i econòmic 100% valencià, amb seu en la capital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig explica que es prendran noves mesures front al Covid-19 en funció de l'evolució" "Atenció: Xàtiva pren noves mesures més dràstiques per fer front al Covid-19"