La Generalitat Valenciana destina 4,5 milions d'euros en ajudes per al sector del taxi

També volen ajudar a les agències de viatge
Es destinaran 4,5 milions d'euros | Agències

La Generalitat destinarà 4,5 milions d'euros a ajudes directes al sector del taxi i està treballant en altres línies de suport per al manteniment de les empreses valencianes i dels llocs de treball de sectors afectats especialment per la pandèmia de coronavirus, com les agències de viatges.

Ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de reunir-se amb els consellers d'Hisenda, Vicent Soler; d'Economia, Rafa Climent, i de Política Territorial, Arcadi España, i amb els responsables de Turisme, Francesc Colomer; de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, i de Model Econòmic, María José Mira, per a analitzar mesures de suport als sectors econòmics.

Puig ha assegurat que, en este moment, la prioritat fonamental des de la perspectiva econòmica per als pròxims mesos és «salvar empreses viables» del territori valencià i que no desapareguen, i per això han celebrat esta reunió de coordinació, amb la finalitat d'analitzar com poden ser «més eficaces» amb els recursos de què disposen, que «no són molts, però sí importants».

«Sabem de les dificultats que tenen alguns sectors que actualment patixen restriccions i hem de vore de quina manera es pot ajudar directament», ha indicat Puig, qui ha posat com a exemple a les agències de viatges, que també rebran ajudes del món financer, o al sector del taxi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Càritas denuncia un intent d'estafa que usa el seu nom i imatge" "ÚLTIMA HORA: Puig confirma la pròrroga del tancament perimetral"