El director de l'Institut Cervantes visita l'Acadèmia Valenciana de la Llengua

L'objecte de la visita ha sigut restablir les relacions entre les dos institucions i proposar la renovació del conveni de col·laboració signat en 2006

El director de l'Institut Cervantes, Luis García Montero, ha mantingut este matí una reunió amb el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer, en el monestir de Sant Miquel dels Reis.

L'objecte de la visita ha sigut restablir les relacions entre les dos institucions i proposar la renovació del conveni de col·laboració signat en 2006 per César Antonio Molina, quan va ser director de l'entitat cervantina.

García Montero ha expressat el seu compromís de potenciar les llengües cooficials en altres àmbits a través de l'Institut Cervantes, com també visibilitzar la literatura valenciana en l'exterior, a través d'exposicions, conferències o de traduccions d'obres a altres llengües.

Les dos parts revisaran immediatament el contingut de l'anterior conveni per a adequar el text a les necessitats actuals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació de Castelló secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines" "El preu de la llum continua pujant i aconseguirà hui el seu pic més alt"