Les mesures anunciades pel Govern no entraran encara en vigor en el territori valencià

La consellera de Sanitat ha assegurat que la setmana que ve es publicarà una resolució
Estes mesures entraran en vigor la setmana que ve, quan es publiquen en una nova resolució | EFE

Les mesures anunciades este divendres pel ministre de Sanitat, Salvador Illa, que afecten especialment a l'oci nocturn, no entraran en vigor de forma immediata en el territori valencià. D'esta manera ho ha assegurat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en un comunicat.

En este sentit, la Generalitat està estudiant l'entrada en vigor del tancament de l'oci nocturn, la prohibició de fumar en el carrer si no es manté la distància o la reducció d'horaris de bars i restaurants amb totes les garanties jurídiques. Per això, la setmana que ve publicarà una resolució que arreplegue totes estes mesures.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assegurat que «algunes de les mesures acordades ja s'estan adoptant en la Comunitat Valenciana» i ha valorat de forma «molt positiva» l'acord, ja que servirà «per a unificar criteris per a que les mesures de control de la pandèmia siguen homogènies en tot el territori i despleguen la seua efectivitat».

A pesar d'açò, les mesures anunciades dijous per Barceló, que afecten a la ciutat de València, sí que entren en vigor este mateix divendres, després de què hagen sigut publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alcalde de Sagunt torna a donar positiu en coronavirus" "Urgent: Sanitat proposa noves i dràstiques mesures des de ja per a tota Espanya"