Pedro Cavadas obra un nou miracle en extirpar un tumor gegant a un pacient que li arribava fins a la cintura

El pacient, un home marroquí de 30 anys, patia un neurofibromatosi amb gran deformitat esquelètica i facial

Imatge d'arxiu del cirurgià espanyol Pedro Cavadas
Pedro Cavadas ha dut a terme una intervenció molt complicada | EFE

El doctor Pedro Cavadas ha practicat tres cirurgies a un pacient de 30 anys procedent del Marroc per a extirpar-li una tumoració gegant que feia que la seua cara arribarà fins per davall de la cintura.

Ali Amnad Rifi, de 30 anys, patia una forma severa de neurofibromatosi amb gran deformitat esquelètica i facial esquerra. El pacient s'ha sotmès a tres intervencions practicades pel cirurgià valencià en l'hospital Vithas València 9 d'Octubre.

En concret, se li han practicat tres cirurgies per a dur a terme l'extirpació d'una tumoració gegant que feia que la cara arribarà per davall de la cintura. «El tipus de tumor, la seua grandària i la dificultat de maneig anestèsic ho convertixen en un cas molt singular», segons ha informat l'hospital en un comunicat.

Una intervenció molt arriscada

En l'actualitat, després de sotmetre's a les cirurgies, el pacient es troba «totalment recuperat i podrà portar una vida normal en la seua casa del Marroc», ha afirmat el grup hospitalari.

La intervenció ha sigut possible gràcies a una acció solidària conjunta de la Fundació Cavades, la Fundació Vithas i l'Hospital Vithas València 9 d'Octubre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari