El públic respon amb entusiasme a l'estrena del Festival de Música de Cambra de Godella

Es van vendre totes les entrades gràcies a l'atractiva programació homenejant Beethoven, les ganes de cultura en directe i l'altíssima qualitat dels músics
Es van esgotar les entrades per als dos primers passes | Ajuntament de Godella

El Festival de Música de Cambra de Godella, en l'Horta Nord (València), ha començat l'edició de 2020 amb molta força a pesar de les dificultats. Els primers dos dies es van esgotar les entrades per als diferents passes, ja que enguany, per les mesures de seguretat sanitàries, es fan dos entregues de cada concert, primer en el teatre Capitolio (20h) i després en Vila Eugènia (23h).

El públic va demostrar tindre moltes ganes de disfrutar de la música en directe en l'estrena del festival del passat divendres. En este cas el reclam era, ni més ni menys, que el 'Septet' de Beethoven interpretat per Moonwinds i l'Ensemble del Festival.

El passat diumenge, 26 de juliol, es va celebrar la segona jornada amb un homenatge a Louise Farrenc, compositora contemporània de Beethoven. Voro Bolón (cello), Luis Giner (piano), Joan Enric Lluna i Alejandro Villanueva (clarinets) van interpretar obres de la mateixa Farrenc, Beethoven i Mendelssohn.

La programació continuarà el pròxim divendres. El Trío Arbós presentarà un programa titulat 'De Beethoven al Flamenc', amb els seus propis arranjaments de flamenc. A les 20 hores es farà el primer passe en el teatre Capitolio i a les 23 hores el segon em Vila Eugènia. Podeu consultar tota la programació en el web: www.musicacambragodella.es/festival-20

D'altra banda, l'organització destaca que els concerts del teatre Capitolio s'estan emetent per streaming a través del canal de YouTube del festival. A demés, es poden vore en qualsevol moment. A continuació vos deixem els dos concerts de la setmana passada:

EL SEPTIMINO, divendres 24 de juliol

LUISE vs LUDWIG, diumenge 26 de juliol

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El campus de Vinaròs tancat per un cas de Covid reprén l'activitat i torna les quotes" "Augmenten els aforaments de les platges i cales de Xàbia"