Cauen la Loteria Nacional i la Bonoloto en València i Burjassot

Corresponen als sortejos del dissabte 4 de juliol
Els afortunats són de la Ciutat de València i de Burjassot | Google Maps

Si ahir els valencians ja teníem una bona notícia, en tindre un segon premi de la Bonoloto en Benicàssim, hui, dos municipis valencians més s'han alçat d'enhorabona. I és que els sortejos del dissabte 4 de juliol del 2020 han deixat un segons premi de la Loteria Nacional i un segon premi de la Bonoloto en la Ciutat de València i en Burjassot, respectivament.

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

120.000 euros de la Loteria Nacional

El premi més gros ha correspost al de la Loteria Nacional. L'afortunat valentí que ha comprat el bitllet en el Centre Comercial Carrefour de Campanar (en l'avinguda de Manuel de Falla, 13), en l'administració 108, ha rebut un premi valorat en 120.000 euros.

El número premiat ha sigut el 89.300 i ha sigut l'únic en Espanya que ha tocat en la segona categoria. Els guanyadors del primer premi, cap d'ells valencià, s'han endut 600.000 euros pel número 97.140. Els afortunats, molt repartits per tot el país, han estat d'Astúries, les Canàries, Castella-la Manxa, Galícia i el País Basc.

46.000 euros en la Bonoloto

L'altre segon premi, amb una quantia menor, ha sigut el de la Bonoloto i ha tocat en la comarca de l'Horta Nord. Concretament, en la localitat de Burjassot. L'administració número 1 del municipi, 'les Sitges', situada en el carrer de Mendizàbal, 2, ha validat el premi. El guanyador ha endevinat cinc dels sis números més el complementari. La combinació guanyadora ha sigut:

  • 10 - 13 - 26 - 32 - 38 - 39
  • Complementari: 37.
  • Reintegrament: 5.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Bonoloto deixa un premi en el territori valencià" "El sorprenent motiu per a no comprar melons d'alger i de tot l'any tallats"