Mercadona triomfa amb un dels seus productes: ven 84.000 litres al dia

La cadena de distribució ha conseguit que un dels seus articles siga un èxit en vendes
Mercadona triomfa amb un nou producte | MERCADONA

Mercadona és una de les cadenes de distribució més famoses d'Europa. La companyia de supermercats físics i de venda en línia s'ha posicionat amb èxit entre la població gràcies a la varietat de productes que oferix i la seua qualitat.

No obstant això, a partir de l'expansió del coronavirus i el confinament, els hàbits del consumidor van començar a canviar i productes que abans no eren els favorits entre els clients, ara han triomfat, com per exemple, el caldo de pollastre Hacendado.

L'èxit en vendes de Mercadona

Concretament, les vendes del caldo de pollastre d'Hacendado han augmentat un 23%, és a dir, fins als 84.000 litres al dia. El caldo de pollastre Hacendado, encara que tot ha estat un producte de venda habitual durant tot l'any, no ha sigut fins ara que s'ha convertit en un dels productes favorits dels consumidors. Segurament per l'arribada del fred i el consell de consumir plats calents durant la pandèmia. 

Este article de Mercadona conté pollastre, porro, carlota, creïlla i api. És ideal per consumir amb pasta i arròs i per a qualsevol classe de guisat o consomé. El Proveïdor Totaler guipuscoà Interal, ha sigut l'entitat productora del caldo de pollastre Hacendado en les seues instal·lacions de la localitat de Funes (Navarra). El producte es ven en format 'pack' de dos brics de litre, amb opció divisible.

Els diferents caldos d'Hacendado

La cadena de supermercats valenciana disposa de diferents caldos de la mateixa marca Hacendado, elaborats amb aliments frescos i naturals. El caldo que ha tingut més èxit en vendes ha sigut el de pollastre, però també es pot trobar el caldo de pollastre baix en sal que no conté ou ni lactosa i és perfecte per als que volen cuidar més la seua dieta. 

De la mateixa manera, també hi ha el caldo de verdures que conté: Api, ceba, xampinyons, espinacs, porro, tomaca i carlots, no porta gluten, ni ou ni lactosa i és ideal per a preparar receptes d'arrossos, cremes, coure llegums o prendre una tassa de caldo a l'instant.

Este és el caldo de verdures d'Hacendado, perfecte per a preparar receptes | Mercadona

Altres caldos de la marca Hacendado són el de carn d'olla que porta cigrons, carn de boví, carlota i porro, el caldo de peix que conté llamàntol, gambes i bacallà i que reflectix a la perfecció el gust de la mar, i finalment, el brou de marisc preparat amb musclos, safrà, sofregit de ceba, all i tomaca i és clau per a donar-li un toc de sabor ràpid a paelles o fideuades de peix.

Estos són dos dels caldos d'Hacendado que es poden trobar en Mercadona | Mercadona

Com preparar els caldos:

Estos caldos es poden usar per a elaborar consomé, sopes o guisats. Per al consomé, primerament cal abocar el caldo en un cassó, calfar-lo al foc i una votla fet això, servir i acompanyar-lo amb trossets de pollastre, ou o pernil.

En el cas de la sopa, s'hauria de portar a ebullició el caldo, posar els ingredients que t'agraden (pasta, arròs, verdures, etc.) i tot seguit, continuar amb la cocció el temps que requerixin els aliments usats. Finalment, però no menys important, per a preparar guisats, se substituirà l'aigua pel caldo Hacendado en tots els plats per a d'esta forma, potenciar el seu sabor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau un premi de la Bonoloto en el territori valencià" "La novetat de Lidl per a paladars exigents que has de tastar"