A María Lapiedra li surt un herpes per la tensió que està vivint aquests darrers dies

Ella i Gustavo González van confessar fa uns dies una relació de huit anys
Una de les imatges del suposat herpes de María Lapiedra | Telecinco

 

En els darrers dies, la mediàtica història de María Lapiedra i Gustavo González no ha deixat de protagonitzar titulars. Els dos han trencat, recentment, els seus respectius matrimonis, i han decidit treure a la llum una relació extramatrimonial amb la qual portaven huit anys. 

 

Ara bé, sembla que la delicada situació que estan passant els dos els està començant a passar factura. Almenys en el cas de Lapiedra, que ha enviat a 'Sálvame' unes imatges amb un herpes que sembla que li ha eixit al cos, com a conseqüència de l'estrès emocional. 

María ha assegurat, a més, que després de la discussió en directe amb Gustavo González, es va veure obligada a acudir a urgències per una reacció en la seua pell, que segons els metges és un herpes. 

 

Una de les imatges del suposat herpes de María Lapiedra  | Telecinco

 

María, visiblement afectada

 

Cal dir que l'actual parella de Gustavo González passa per una ratxa difícil, ja que fa tan sols uns dies va patir un atac d'ansietat, quan es dirigia a 'Sálvame' per parlar de la situació que estava vivint. Lapiedra no va suportar sentir les paraules que va dir Gustavo sobre ella. 

 

En concret, el col·laborador va confessar que se li havia acabat la paciència amb certes informacions que havien sorgit. «M'ha sorprès el to frívol de María en aquests dies. L'únic que m'importa ara és la tranquil·litat dels meus, i amb els meus em referisc als meus fills», va dir Gustavo, deixant clar que no s'esperava la forma amb què Lapiedra estava explicant la situació. 

 

Moments molt difícils

Ahir es va conèixer la notícia que fa uns dies María Lapiedra i la seua exparella, Mark Hamilton, van protagonitzar una forta discussió a la terrassa d'un bar, abans que ella agafe un AVE cap a Madrid. Els dos van quedar per parlar de tot el que estava passant, però sembla que la conversa va acabar malament, i ell va acabar perdent els nervis. 

 

Segons van assegurar alguns testimonis, Hamilton va començar a cridar i a gesticular de forma alterada, mentre que María no el volia mirar a la cara. Ara bé, tot va acabar amb una abraçada de comiat, i el jove va marxar i ella es va quedar sola i plorant. 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!