Rocío Flores esclata en ple carrer: 'Estic ja fins dalt'

La jove no ha volgut valorar la fi de la sèrie documental de la seua mare, 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' en Telecinco
Rocío Flores caminant pel carrer | GTRES |

Rocío Flores està desbordada. La pressió a la qual està sent sotmesa la jove és brutal i no pot més, tal com ella mateixa ha deixat molt clar en les seues últimes declaracions en públic.


Este matí, els reporters gràfics de 'Europa Press' han volgut conéixer la seua impressió després de l'emissió de l'últim capítol de la sèrie documental de la seua mare en Telecinco, que posa el fermall final a 12 lliuraments escruixidors del testimoniatge de Rocío Carrasco després de 20 anys de silenci.


No obstant això, la filla d'Antonio David s'ha negat a entrar en valoracions i ha mostrat el seu cansament per un assumpte que li està passant factura a nivell emocional.

La influencer ha reaparegut visiblement tibant i esgotada per la constant persecució que pateix arran dels esdeveniments que estan eixint a la llum i posen sobre la taula una versió dels fets que havia romàs oculta.

Rocío Flores, reapareix desbordada després de l'últim episodi de la sèrie de la seua mare

La neta de 'la más grande' ha sigut enxampada pels mitjans de comunicació baixant-se d'un cotxe en plena via pública. Amb maleta i bossa en mà, la jove ha intentat evitar les preguntes de la periodista que la va abordar, intentant no ser maleducada, però deixant molt clar que no pensava oferir declaracions sobre el final de la sèrie documental de la seua mare.


«Jo us entenc, de veritat, i us respecte, però és que preferisc no comentar res de veritat. Ja estic fins ací així que per favor...», deia visiblement esgotada. «No tinc res a dir. Estic ja fins dalt!», esclatava davant la insistència de la reportera.


Rocío Carrasco tanca la seua sèrie documental amb un clar missatge a la seua filla

El fermall final de la sèrie documental ha estat replet d'esdeveniments que han tornat a posar en el punt de mira a Rocío Flores per la seua actitud en 'Supervivientes' i la falta de preocupació que ha tingut cap a la seua mare durant tots estos anys.


La filla de Rocío Jurado ha desemmascarat a la seua filla en assegurar que mai s'ha preocupat per ella malgrat conéixer els problemes de salut que estava travessant i ser conscient del seu intent de suïcidi ocorregut el 5 d'agost de 2019.


«Rocío no s'ha

de com he estat. Jo sent filla, m'he preocupat per la meua mare, els fills s'han de preocupar pels pares també que som els que donem vida. I protegim i eduquem», assegurava Rocío Carrasco amb fermesa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez envia una carta molt especial Mila Ximénez" "Rocío Carrasco li ha donat motius a Ortega Cano per a no voler-la"