La Guàrdia Civil desmantella una festa amb 11 persones, entre elles 6 menors, en el Perellonet

Tots els participants han sigut sancionats
Festa il·legal amb 11 persones, entre elles 6 menors, en el Perellonet | Cedida

Esta matinada de dissabte, cap a les 03.30 hores, diferents components de la Guàrdia Civil d'Alfafar, en la comarca de l'Horta (València), van acudir a un avís donat sobre la possible celebració d'una festa en la zona del Perellonet en la que estava participant una multitud de persones.

Al lloc van anar tres indicatius de l'esmentada Unitat i van sentir des de l'exterior del complex d'apartaments soroll de persones i música. En entrar dins del complex, van vore que efectivament s'estava fent una festa en un dels apartaments i que hi havia una multitud de persones sobrepassant els límits del decretat per la Generalitat Valenciana i el límit horari per a la lliure deambulació de persones.

En identificar als participants es va vore que en la celebració hi havia 11 persones, entre elles 6 menors d'edat. Igualment es va comprovar que els mateixos estaven amb actitud festiva i hi havia botelles de begudes alcohòliques dins en l'apartament. Davant dels fets, els agents van identificar als participants en la festa i es va posar a la disposició dels seus pares als menors d'edat participants en esta.

En total, es van interposar 11 denúncies greus i molt greus per l'incompliment de les mesures COVID decretades per la Generalitat Valenciana en participar en esta celebració menors d'edat. A demés, van ser posades en coneixement de l'Autoritat competent per si estima oportú l'inici d'expedients sancionadors per la conducta esmentada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Descobrixen nous símptomes del Covid-19 en la boca" "ATENCIÓ: València reobri mercats ambulants i el Rastre la setmana que ve"