La Policia d'Alboraia obri un expedient sobre la col路locaci贸 de banderes en la platja de la Patacona

Esta acci贸 no estava autoritzada
Es decidiran les possibles sancions que puguen derivar d'esta acci贸 | Twitter

La col路locaci贸 d'unes 53.000 banderes d'Espanya en la platja de la Patacona d'Alboraia, en la comarca de l'Horta Nord (Val猫ncia), 芦en homenatge als morts per la pand猫mia禄 del coronavirus no estava autoritzada, segons han informat fonts de la Delegaci贸 del Govern en la Comunitat Valenciana, que assenyalen que la Policia Local ha obert un expedient per a determinar com s'ha desenvolupat esta acci贸.

En funci贸 d'este expedient, es decidiran les possibles sancions que puguen derivar d'esta acci贸 no autoritzada que ha organitzat l'Associaci贸 Nacional de V铆ctimes i Afectats per Coronavirus (ANVAC).

La platja de la Patacona d'Alboraia ha comen莽at el dia este diumenge amb unes 53.000 banderes d'Espanya en 芦homenatge als 53.000 morts per la pand猫mia禄 del coronavirus.

芦Amb la llum del comen莽ar el dia honrem hui en Val猫ncia la mem貌ria de les nostres v铆ctimes. Continuem lluitant contra l'oblit. Dignitat i just铆cia禄, ha manifestat l'associaci贸 en un missatge publicat en Twitter.

Diferents formacions i l铆ders pol铆tics han compartit im脿tgens i v铆deos d'esta acci贸, com 茅s el cas del portaveu del Grup Parlamentari de Vox en el Congr茅s, Iv谩n Espinosa dels Esquivadors, alguns diputats auton貌mics i nacionals d'esta formaci贸, com Roc铆o De Meer, Jos茅 Mar铆a Llanos, Miguel Pascual o Ana Vega. El s铆ndic de Ciutadans en Les Corts, Toni Cant贸, o el PPCV tamb茅 s'han fet eco d'esta acci贸.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"V铆deo: 53.000 banderes d'Espanya en la platja de la Patacona" "Li pesa la popularitat: El consell de la dona de Sim贸n per a no ser reconegut"