Vila-real aclareix l'incident amb els negacionistes a la vacunació del Pascual Nácher

La regidora i la primera tinenta d'alcalde, Silvia Gómez, va anar al centre i es va entrevistar amb totes les persones implicades i va reiterar l'agraïment a la feina dels sanitaris
CEIP Pascual Nácher de Vila-real |


Davant la situació generada ahir durant la vacunació escolar al col·legi Pascual Nácher, la regidora de Sanitat i de Seguretat Ciutadana a l'Ajuntament de Vila-real, Silvia Gómez, manifesta el següent:

· L'Ajuntament de Vila-real, tots els seus departaments i personal, s'han posat des del primer minut a disposició de les autoritats sanitàries i els professionals sanitaris per col·laborar en tot el possible en la lluita contra la pandèmia per la Covid-19, des dels primers moments del confinament fins a tot el procés de vacunació, inclosa la vacunació escolar.

· El compromís de l'Ajuntament de Vila-real amb la lluita contra la pandèmia i la col·laboració amb les autoritats sanitàries és ferm i notori. La vacunació s'ha demostrat com la mesura més eficaç en la lluita contra la Covid-19 i el nostre suport al procés d'immunització és absolut.

· Ahir al matí, la Policia Local s'ha desplaçat al col·legi Pascual Nácher per atendre un avís procedent del 112, segons el qual presumptament s'estava cometent un delicte. Atenent la seua obligació de comprovar les situacions d'alerta que es comuniquen als canals habilitats, dos agents de la Policia Local han acudit al centre, on un equip mèdic estava procedint a la vacunació dels escolars.

Els agents han comprovat la situació per certificar que no s'estava cometent cap delicte i han convidat una persona que es manifestava contrària a les vacunes a eixir del centre, com finalment ha fet. Per emplenar l'expedient i per a l'elaboració d'informes davant de possibles denúncies posteriors, els agents han procedit a demanar la informació de la situació i persones presents durant els fets.

· La pròpia regidora i la primera tinenta d'alcalde, Silvia Gómez, ha acudit al centre i s'ha entrevistat amb totes les persones implicades.

· El procés de vacunació escolar ha continuat amb normalitat.

· L'Ajuntament de Vila-real vol novament mostrar el seu agraïment i suport al personal sanitari i en este cas als equips mèdics desplaçats als centres docents, per l'esforç realitzat durant tots estos mesos per protegir la salut i la vida de les persones.

· Com sempre, l'Ajuntament de Vila-real està a disposició de la Conselleria de Sanitat i el departament de salut de Plana, per ajudar en tot el possible en esta lluita contra el virus que ens concerneix a tots.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat aprova administrar una quarta dosi de la vacuna a immunodeprimits" "Denuncien la pressió de negacionistes a un equip de vacunació escolar a Vila-real"