Tornen els núvols a la costa

Tornarem a tindre ruixats dèbils i dispersos

Tancàrem ahir el pont amb el dia més estable i assolellat dels quatre dies de festa que molts heu pogut disfrutar. Hui tornem a estar pendents dels núvols que sovintejaran de nou punts de la costa, on no es descarta que puga ploure, però de nou seran ruixats dèbils i dispersos. De fet a partir de migdia els núvols aniran dissipant-se quedant el cel prou clar de cara a la vesprada, no obstant això les temperatures tendiran a baixar lleugerament.


Demà dijous tornarem a tindre el cel carregat de núvols a la costa on fins a migdia cal esperar ruixats dèbils i dispersos, més probables al litoral del centre i sud de València i del nord d'Alacant. Les temperatures no patiran canvis o encara podran refrescar un poc més.


Quan encara no ens hem eixit d'un llarg cap de setmana ja estem pendents del que tenim a tir de pedra.

Divendres els núvols seran més abundants al nord on en punts de la costa podran arribar a deixar alguna gota. El cap de setmana es veuran alguns núvols, però tot indica que seran abundants a primera i última hora del dia per deixar el protagonisme al sol durant les hores centrals de la jornada. Les temperatures es mantindran lineals, és a dir, sense canvis destacats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'acosten núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia" "Va de bo, va de pont!"