Les infantes Elena i Cristina podrien haver-se vacunat contra el Covid-19 en Abu Dhabi

Així ho assegura el digital 'El Confidencial', que explica que es van immunitzar durant una visita al seu pare, el rei emèrit Joan Carles I

La Infanta Helena de Borbó en una corrida de toros
La infanta Elena, conjuntament amb la seua germana Cristina, s'han vacunat presumptament contra el Covid-19 als Emirats Àrabs. | GTRES

Les infantes Elena i Cristina de Borbó s'han vacunat presumptament contra el coronavirus als Emirats Àrabs aprofitant una visita al seu pare, el rei emèrit Joan Carles I, que des del passat mes d'agost residix en Abu Dhabi i que també ha rebut la vacuna.

Així ho assegura el digital 'El Confidencial', que afegix a la informació publicada que l'exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, també s'ha immunitzat aprofitant un viatge al país asiàtic per visitar el rei emèrit. Cap dels tres ha volgut comentar la notícia, a preguntes del citat mitjà.

D'esta manera, tant les germanes del rei Felip VI -de 57 i 55 anys respectivament- com Sanz Roldán -que té 76 anys- han avançat als Emirats Àrabs la data de vacunació que els hauria tocat en Espanya, a on haurien d'haver esperat encara unes setmanes perquè no formen part de cap col·lectiu essencial.

El rei emèrit podria haver rebut la vacuna del coronavirus

Segons el digital 'El Confidencial', les infantes s'haurien vacunat entre el 6 i el 13 de febrer, quan van viatjar juntes a visitar el rei Joan Carles. Per la seua banda, Sanz Roldán es va immunitzar abans que acabarà el 2020.

Qui també ha rebut la vacuna és el rei emèrit, de 83 anys, però en el seu cas no s'hauria botat l'ordre imposada per les autoritats sanitàries espanyoles. Tot i això, cal recordar que encara hi ha persones majors de 80 anys, aquelles que no viuen en residències, que encara estan esperant la vacuna contra el coronavirus.

Viatges VIP per vacunar-se

Segons explica 'El Confidencial', les infantes i Félix Sanz Roldán no són els únics que han viatjat als Emirats Àrabs per avançar la data de vacunació. En este sentit, assegura que una agència VIP amb seu en Londres oferix un viatge al país asiàtic, que inclou els bitllets d'avió, l'estada en un hotel de luxe i la vacuna per un preu aproximat de 30.000 euros.

Oficialment, els Emirats Àrabs només estan immunitzant població autòctona major de 50 anys, tot i que segons el citat mitjà les autoritats oferixen l'opció a personalitats i grans fortunes al voltant del món.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari