Joan Carles, aliè a la polèmica: Se'n va de vacacions a pesar de la situació de la família

El rei Felip VI seguix buscant solucions a tots els escàndols de son pare
Joan Carles I | ACN

Despr√©s de saber-se la not√≠cia de qu√® el rei Felip VI estava preparant l'exili per a Joan Carles, el rei em√®rit va viatjar a Sanxenxo (Pontevedra) a passar uns dies al costat del seu amic Pedro Campos, el nebot de Calvo Sotelo. Joan Carles I va passar el confinament tancat en la Zarzuela, i pareix que ha conseguit un poc de distracci√≥ i confort amb la seua escapada a Gal√≠cia. 

Felip VI seguix buscant solucions

Joan Carles I necessitava d'urg√®ncia esta escapada per a recuperar-se de tot el que li ha passat al llarg d'estos mesos: el rebuig de l'her√®ncia per part del seu fill, el descobriment dels seus negocis poc transparents i el seu notable deteriorament f√≠sic.

No obstant aix√≤, la seua visita a Sanxenxo ha durat pocs dies, ja que el rei em√®rit havia d'acudir a les sessions de fisioter√†pia i rehabilitaci√≥ per a poder recuperar la seua mobilitat com m√©s prompte millor. Mentres, la reina Sofia est√† a punt de volar cap a Mallorca, com fa tots els estius. Si el coronavirus ho permet, la reina espera disfrutar de les vacacions en l'illa amb els seus n√©ts.

D'altra banda, Felip VI continua buscant solucions per a acabar amb la crisi institucional del pa√≠s i millorar la imatge de la corona, que s'ha vist greument perjudicada despr√©s de tots els esc√†ndols de Joan Carles I. Una persona molt pr√≤xima a Felip confessava que ¬ęla idea √©s que no es faja res m√©s. Ells estan treballant molt√≠ssim per a la recuperaci√≥ del pa√≠s i en aix√≤ estan centrats. Li ha retirat l'assignaci√≥ i ja no tenen cap relaci√≥. L'altre queda en l'√†mbit privat. Felip no pot llevar-li el t√≠tol de Rei perqu√® li concedix la Constituci√≥ en el seu article 57¬Ľ. 

Tot i estar de nou en la Zarzuela, la intenci√≥ de Joan Carles √©s tornar com m√©s prompte millor a Sanxenxo i poder disfrutar del mar. D'eixa manera, mentres son pare est√† entre metges i Gal√≠cia, i sa mare disfruta de Mallorca amb la fam√≠lia, Felip VI intenta solucionar tot l'embolic que s'ha format gr√†cies al seu progenitor.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Santi Mill√°n fa p√ļblic un v√≠deo amb menys roba que mai" "Mor misteriosament als 27 anys el net d'Elvis Presley"