Melani Olivares triomfa en les xarxes apareixent nueta en Instagram

L’actriu també ha compartit les imàtgens dels seus companys, que no han dubtat en imitar-la
Melani Olivares ha compartit una 'selfie' sense roba i els seus companys l'han imitada | Cedida

 

Melani Olivares ha penjat una sorprenent foto seua en les xarxes socials. L’actriu de tant en tant compartix fotografies seues pujades de to en el seu compte d’Instagram i ara ho ha tornat a fer, apareixent completament despullada, mostrant-se al natural davant d’un espill i damunt del llit.

Melani Olivares, nueta en Instagram

Una instantània de Melani que ha provocat moltes interaccions, en qüestió de poques hores, amb més de deu mil ‘m’agrada’ i desenes de missatges de tota classe. Tant aplaudint-la per mostrar-se natural, acompanyada d’un simple «Ximpum!», com criticant-la perquè es mostre d’eixa manera en internet, sobretot, als seus 46 anys.

A pesar de tot, la ‘selfie’ que l’actriu, que és molt estimada pel públic, ha conseguit que els tècnics de l’obra de teatre 'Juntos', a on Melani Olivares també és protagonista, no hagen dubtat a l’hora d’imitar-la. I, en vore les seues imàtgens, la mateixa actriu ha vullgut compartir-les amb els seus seguidors i les ha penjades en el seu compte d’Instagram per a demostrar com d'orgullosa està d’ells.

«Els meus preciosos tècnics de ‘Juntos’ m’han regalat este matí este valuós document! Vos idolatre, sou pura fantasia!». La composició d’imàtgens que, hores més tard de la primera, ha compartit Melani ha generat moltes reaccions ben diferents en Instagram i molts dels seus seguidors els han aplaudit: «Molt millor que l’original» i «Poques coses més importants que rodejar-te de bona gent»., entre altres missatges.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran baralla entre Joan Carles i Felip: «Açò no es pot tolerar!»" "Marc Ostarcevic, exmarit de Norma Duval, malalt"