Val猫ncia-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Melani Olivares triomfa en les xarxes apareixent nueta en Instagram

L鈥檃ctriu tamb茅 ha compartit les im脿tgens dels seus companys, que no han dubtat en imitar-la
Melani Olivares ha compartit una 'selfie' sense roba i els seus companys l'han imitada | Cedida

 

Melani Olivares ha penjat una sorprenent foto seua en les xarxes socials. L鈥檃ctriu de tant en tant compartix fotografies seues pujades de to en el seu compte d鈥橧nstagram i ara ho ha tornat a fer, apareixent completament despullada, mostrant-se al natural davant d鈥檜n espill i damunt del llit.

 

Melani Olivares, nueta en Instagram

Una instant脿nia de Melani que ha provocat moltes interaccions, en q眉esti贸 de poques hores, amb m茅s de deu mil 鈥榤鈥檃grada鈥 i desenes de missatges de tota classe. Tant aplaudint-la per mostrar-se natural, acompanyada d鈥檜n simple 芦Ximpum!禄, com criticant-la perqu猫 es mostre d鈥檈ixa manera en internet, sobretot, als seus 46 anys.

 

A pesar de tot, la 鈥榮elfie鈥 que l鈥檃ctriu, que 茅s molt estimada pel p煤blic, ha conseguit que els t猫cnics de l鈥檕bra de teatre 'Juntos', a on Melani Olivares tamb茅 茅s protagonista, no hagen dubtat a l鈥檋ora d鈥檌mitar-la. I, en vore les seues im脿tgens, la mateixa actriu ha vullgut compartir-les amb els seus seguidors i les ha penjades en el seu compte d鈥橧nstagram per a demostrar com d'orgullosa est脿 d鈥檈lls.

 

芦Els meus preciosos t猫cnics de 鈥楯untos鈥 m鈥檋an regalat este mat铆 este valu贸s document! Vos idolatre, sou pura fantasia!禄. La composici贸 d鈥檌m脿tgens que, hores m茅s tard de la primera, ha compartit Melani ha generat moltes reaccions ben diferents en Instagram i molts dels seus seguidors els han aplaudit: 芦Molt millor que l鈥檕riginal禄 i 芦Poques coses m茅s importants que rodejar-te de bona gent禄., entre altres missatges.