Reconciliació a la vista: L'única persona capaç d'unir a Rocío Flores i sa mare

La filla de Rosa Benito és molt amiga de les dos i podria impulsar-les a fer les paus
Rocío Flores en 'Supervivientes' | Mediaset

 

A mesura que passen els dies es van coneixent més detalls sobre la relació entre Rocío Flores i Rocío Carrasco. Ja fa més de 7 anys que mare i filla no es parlen, i pareix que això seguirà d'eixa manera a no ser que la filla d'Antonio David Flores li demane perdó.

 

L'aparició de Rocío Flores en 'Supervivientes' ha obert este debat novament després de tant de temps silenciat. Carrasco, per el moment, no s'ha pronunciat, tot i que des del seu entorn s'ha confirmat que no està veient el 'reality'. Rocíito necessitaria una disculpa per part de la seua filla, un acte que pareix estar molt lluny, ja que les dos creuen que no han de disculpar-se. Ara, un temps després, entra en joc una persona que podria afavorir esta reconciliació tan esperada.

 

De qui parlem? Bé, es tracta de Rosario Mohedano, la filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito. «Sóc la mediadora, sempre estic en mig i això és difícil», va confessar en una ocasió per a la revista 'Lecturas'. Ara, estes declaracions tenen sentit i, de fet, podria donar una empenta a Flores per a que demanara perdó a sa mare

 

Tot depèn de Rosario Mohedano

La filla de Rosa Benito sempre mostra el seu suport tant a mare i filla, ja que amb les dos manté una excel·lent relació. «Quin orgull sent amb tu i què bonica eres!», va escriure en les seues xarxes socials fa uns dies compartint una imatge de la xica en 'Supervivientes'. 

 

Ara bé, no tot és tan bonic i segurament caldrà esperar perquè Rocío Flores està en el 'reality' i, evidentment, no pot disculpar-se. Però Mohedano pareix aportar força, llum i esperança en esta relació trencada entre mare i filla. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!