Un veí de Benidorm va a vore al rei per a mostrar-li una foto de fa més de 40 anys en la que es donen la mà

Ha afirmat que ha acudit al passeig, no a vore als reis, sinó a que «els reis em vegen a mi»
Vicente ha dut la portada per a mostrar-li-la al rei Felip VI | Europa Press

Els reis d'Espanya, Felip VI i Letícia, han visitat este divendres Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant). Després de reunir-se amb les patronals i els sindicats valencians per a vore com ha afectat la crisi del coronavirus al territori valencià, han passejat per la mar. Un passeig que ha provocat moltes crítiques.

Entre els assistents es trobava Vicente Larios Polo, qui tenia la intenció d'ensenyar-li a Felip VI una mostra de què es van conéixer durant una visita del que en aquell moment era príncep al Palau del Pardo per una festivitat militar. Vicente ha acudit amb un exemplar del diari 'Arriba' del 20 de juliol de 1976.

En la portada, segons ha relatat este veí, es pot vore com es donen la mà. Vicente ha assegurat que en aquella jornada de fa 44 anys van parlar de futbol: «Tu eres de l'Atleti i jo del Reial Madrid; però ens portarem bé».

Vicente, que viu amb la seua dona en Benidorm, ha afirmat que ha acudit al passeig, no a vore als reis, sinó a que «els reis em vegen a mi».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'acte dels reis durant la visita a Benidorm que ha fet saltar les alarmes" "La persona vetada per Ana Obregón en el funeral del seu fill"