Abusen d'una xiqueta de 14 anys en Gandia

Els fets van passar el dissabte de matinada en un parc prop d'una de les zones d'oci de la ciutat
La menor estava participant en un botelló en un parc de Gandia | NOticanarias

 

Han detingut a tres menors, d'entre 14 i 17 anys, per un suposat delicte d'abusos sexuals a una altra menor, de 14 anys, en Gandia. La Policia Nacional s'ha presentat en l'institut dels jóvens en la capital de la Safor i se'ls han endut per a fer-los declarar. Després, han quedat amb llibertat amb càrrecs.

 

Segons pareix, el dissabte passat de matinada, la xiqueta estava en un parc –propet d'una zona d'oci– fent un botelló. Aprofitant que la jove estava beguda, els tres xics la van portar a un racó més fosc del parc i un d'ells la va obligar a que li fera una fel·lació. Després, els tres van anar passant a soles o en grup per a mantindre relacions sexuals amb la menor, tal com avança 'las Provincias'.

 

Agents de la Policia Nacional en Gandia | Policia Nacional

 

Després del succés, la xiqueta va avisar a son pare i, poc després, la Policia Nacional la va localitzar en casa d'una amiga, a on havia acudit a dutxar-se i refer-se. Tot seguit, la policia va començar la investigació que els ha dut a la detanció dels altres tres menors. Els xics s'enfronten a penes d'entre dos i sis anys pels suposats abusos ja que l'edat mínima per a tindre relacions sexuals consentides en Espanya és de 16 anys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram