Boicotegen una xarrada sobre violència masclista en Sant Vicent del Raspeig i amenacen a les participants

Una veu va entrar en la xarrada per a amenaçar a les participants: «Morireu totes»
Van amenaçar de mort a les participants | Pixabay

Una xarrada organitzada per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig, en l'Alacantí (Alacant), sobre violència de gènere ha patit un 'hackeig' durant el que s'ha amenaçat i insultat a les participants de l'acte telemàtic, segons ha informat el consistori en un comunicat.

L'activitat, que va tindre lloc durant la vesprada del dimecres, es va vore interrompuda per música en el moment en el que una víctima començava a comptar la seua experiència a la resta d'integrants. Les persones que es trobaven en la sessió van pensar que es tractava d'un problema tècnic amb el so, no obstant això, una veu va entrar en la xarrada per a amenaçar a les participants: «Morireu totes».

Paral·lelament, en el xat van començar a aparéixer missatges en els termes de «bruta», «puta», al costat de frases com «torna a la cuina», el que va obligar al cessament immediat de l'activitat per part de l'empresa contractada. L'Ajuntament ha informat que les ponents es troben bé i que interposaran una denúncia davant de la Guàrdia Civil. A demés, el vídeo de la xarrada serà editat i penjat en xarxes socials perquè els usuaris puguen accedir al seu visionat.

Per part seua, l'alcalde, Jesús Villar, ha condemnat l'«atac masclista» que va patir la jove durant la xarrada que va organitzar l'Ajuntament sobre violència de gènere. «És incomprensible que es continuen donant esta classe de successos i existisquen persones que es dediquen a manifestar el seu odi en xarrades amb temes tan sensibles», ha indicat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriben 6 persones en una pastera a una cala de Benitatxell" "Un xiquet d'un any entra en parada cardíaca en Benicarló"