Cau una xarxa de tracta de dones en Sagunt

Eren obligades a exercir la prostitució en rotondes próximes d'Aldaia
Imatge d'arxiu | València Diari

Agents de la UCRIF (Unitat Contra les Xarxes d'Immigració Il·legal i la Falsedat Documental) de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, han conseguit detindre una organització criminal de tracta de dones en la localitat de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València).

Segons informa el 'Levante', els agents han alliberat a algunes de les seues víctimes, ciutadanes de nacionalitat romanesa. Estes detencions vénen produïdes per unes investigacions de l''Operació Opera 2', que s'iniciaren ara fa dos anys i que han donat com a resultat la detenció de 8 presumptes membres, la majoria de nacionalitat albanesa.

Les víctimes eren enganyades per a vindre fins a Espanya des de Romania i les prometien treball com a cambreres en cafeteries i bars. Però la realitat era ben diferent i les explotaven sexualment en rotondes pròximes a un centre comercial de l'autovia A-3 en Aldaia. Tot açò baix les amenaçes i amb estrictes controls per a que no intentaren escapar, ja que els requisaven tota classe de documentació.

Amb coordinació amb el Jutjat d'Instrucció número 4 de Sagunt, els agents han entrat en la vivenda d'un dels principals caps de l'organització, entre altres registres, i han requisat 9.000 euros en metàl·lic i joies. A més, este jutjat ha acordat este dijous l'ingrés provisional i sense possibilitat de fiança als quatre homes i dos dones detingudes. 

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 anys de presó per una baralla entre 5 persones en les portes d'un pub d'Alacant" "Roba en una vivenda i s'emporta els objectes en un carro de supermercat en Elx"