Cinc persones detingudes per intentar entrar en Alacant en taxi des d'Almeria

A demés, altres dos persones van intentar fugir d'un control policial en Benidorm
El taxi venia des d'Almeria | València Diari

La Policia Nacional ha detingut este cap de setmana a cinc persones per una infracció a la Llei d'Estrangeria en intentar accedir a la ciutat d'Alacant en taxi des d'Almeria. A demés, altres dos persones han sigut arrestades en Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), per presumptament abalançar-se contra diferents agents per a escapar d'un control.

En l'operatiu d'Alacant, el taxi va ser sorprés en un dels controls del perimetral. Els cinc ocupants van explicar que havien viatjat des d'Almeria per a entrar en la capital alacantina sense acreditar justificació, pel que van ser detinguts per infringir la llei, informa la comissaria provincial en un comunicat. 

Es tracta del segon taxi interceptat en un mes amb persones que intentaven accedir a Alacant des d'Almeria. En l'anterior ocasió, els acusats van intentar entrar a la carrera després de ser multats en el control policial. 

Intent de fugida en Benidorm

D'altra banda, la Policia ha arrestat a dos persones de 20 i 22 anys en Benidorm per un presumpte delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat, quan diferents patrulles feien un control nocturn pel toc de queda.

Després de donar-los l'alt, els jóvens van eixir del cotxe i van fugir a la carrera, encara que un va ser interceptat amb les claus del cotxe entre la seua roba. En el maleter estava un altre amagat que es va abalançar contra els agents i va començar a agredir-los amb la intenció d'escapar-se. Els dos detinguts han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Benidorm.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Graven un videoclip de rap en un pàrquing sense seguir les mesures en Alacant" "Ferit en bolcar amb el camió en la CV-12, en Morella"